PRO21

Qui som

Pro21cultural és una empresa creada a València a l’any 2000, dedicada a la producció musical i d’arts escèniques. Els seus fundadors provenen del camp de la gestió cultural i del sector públic. Pro21cultural ha vingut desenvolupant el seu treball en l’àmbit del teatre i la música en valencià, fonamentalment, de fet realitza el management de grups com Aspencat, Atupa, Vadebo i el booking de Txarango, Els Catarres i Maria Arnal, és l’organitzadora i productora de diversos festivals com el Festival Pops Marítims i el Festival Nits al Castell de Xàtiva.

En el món del teatre som productors de treballs propis, coproductors i distribuïdors de companyies com El Pont Flotant, Lupa Teatre o Trinchera Teatral, a més d’haver distribuït companyies com Toni Albà, Francachela Teatre, Destil·ladors de Somnis i Teatrencompanyia. En el camp de la dansa hem treballat amb Christine Cloux, Patas Arriba i Marta Carrasco.

En allò referent a la gestió d’espais, al 2011 vam gestionar el Teatre Micalet de València i des del 2012 administrem el Teatre Calderón d’Alcoi. També hem col·laborat en la ficada en marxa del Teatre El Musical del Cabanyal-Canyamelar.

Participem en les fires del sector com el Womex, el Mercat de Música Viva de Vic, FiraTàrrega, Temporada Alta, Mostra de Teatre d’Alcoi i col·laborem amb la Fira Mediterrània de Manresa i la Fira B! de Balears, organitzem junt al VAM  des del 2013 la Fira Valenciana de la Música el Trovam!.

Ens agraden projectes culturals amb compromís, que donen suport a nous llenguatges escènics, aportant qualitat i proximitat del públic creiem en el treball en xarxa i cooperatiu, per això, som membres fundadors del VAM, ADVAEM, AGCPV i MusicaproCV.

 

 

 

infografia

   image004   image006 image008