Qui som

Pro21cultural és una empresa creada a València a l’any 2000, dedicada a la producció musical i d’arts escèniques. Els seus fundadors provenen del camp de la gestió cultural i del sector públic.

Pro21cultural ha vingut desenvolupant el seu treball en l’àmbit musical gestionant les gires de grups com Orxata, Aspencat, Vadebo, Sant Gatxo, Sva-ters, Soul Atac, VerdCel, Dóna’m Jazz, en l’actualitat realitzem el management de grups com El Diluvi, Atupa, Tremenda Jauría, La Fúmiga, Frida i el booking de Txarango, Els Catarres i Buhos, pro21 és l’organitzadora i productora de diversos festivals com el Festival Pops Marítims i el Festival Nits al Castell de Xàtiva.

En el món del teatre som productors de treballs propis, coproductors i distribuïdors de companyies com Pont Flotant, Lupa Teatre o Trinchera Teatral, a més d’haver distribuït companyies com Toni Albà, Francachela Teatre, Destil·ladors de Somnis, Oscura Teatre i Teatrencompanyia.

En el camp de la dansa hem treballat amb Christine Cloux i Clara Barberà, Asun Noales i Arantxa Sagardoy en l’etapa de Patas Arriba.

En allò referent a la gestió d’espais, la temporada 2010- 2011 vam gestionar el Teatre Micalet de València i des del 2012 administrem el Teatre Calderón d’Alcoi. També hem col·laborat en la ficada en marxa del Teatre El Musical del Cabanyal-Canyamelar a València el 2015.

Participem en les fires del sector com el Bime, PrimaveraPro, Womex, FiraTàrrega, Temporada Alta, Mostra de Teatre d’Alcoi i col·laborem amb el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa i la Fira B! de Balears, organitzem junt al VAM des del 2013 la Fira Valenciana de la Música el Trovam!.

Ens agraden projectes culturals amb compromís, que donen suport a nous llenguatges escènics, aportant qualitat i proximitat del públic, creiem en el treball en xarxa i cooperatiu, per això, som membres fundadors del VAM, ADVAEM, AGCPV i MusicaproCV.

Rafa Jordan

Rafa Jordan

Área de Música | Arts Escèniques | Gestió d’Espais
Miquel Marín

Miquel Marín

Àrea de Música | Producció | Booking
Joangre Maria

Joangre Maria

Àrea de Música | Producció | Booking
.
Iris Stella

Iris Stella

Àrea de Música | Producció | Booking
Inma Expósito

Inma Expósito

Arts Escèniques | Comunicació | Gestió Empresarial
Adrià Gómez

Adrià Gómez

Àrea de Música | Producció | Booking

ÚLTIMES NOTICIES

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

La Fira Valenciana de la Música TROVAM Pro Weekend, ha tancat la seua sisena edició al 2018 amb els objectius acomplerts a grans trets i ha servit als agents que operen al sector musical, per elaborar una diagnosi més acurada de què ens depararà el proper exercici i quines son les claus del debat per als anys vinents.

read more
El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

03 /02/2016 Estreno de “El fill que vull tindre” de el Pont flotantEl Pont Flotant vuelven con “El fill que vull tindre”, su nuevo montaje producido en colaboración con Las Naves y que nace de un taller intergeneracional en el que han estado trabajando los últimos...

read more
Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest