Tremenda Jauría

Des del cor de Madrid ve aquest grup amb ganes de trencar esquemes i malucs. Amb una bona bateria de sonoritats tropicals, Tremenda Jauría fa seus ritmes com la cúmbia, reggaeton, merengue i moombahton, un còctel festiu que s’unix a un discurs genuïnament combatiu.

Les seues produccions i els seus directes son una ferramenta, sobretot ballable, amb la premissa que les revolucions i les transformacions es donaran a les pistes de ball, en allò concret (amb el cos i la seua expressió en el ball) i mijançant la cultura en general com a eix central i motor d’aquests canvis.

Tremenda Jauría acaben de publicar nou EP que suposa la segon part del seu treball editorial de 2018.

 

“IV és el número d’integrants de la banda. IV és el número de dones que ens cubreixen les esquenes baix de l’escenari. IV és el número d’anys que han passat des del nostre primer llançament. IV és el quart treball de Tremenda Jauría”.

 

Tremenda Jauría publican hoy “IV”,
su nuevo EP por Mondo Sonoro

Tal como indica el título, “IV” es la cuarta referencia de la banda. “Akelarre” fue el primer adelanto, bien ácido y pegadizo, que conocimos. Bajo el lema “Si no puedo bailar, no es mi revolución”, el colectivo de reggaetón insurgente Tremenda Jauría lleva años llenando las pistas de baile de feminismo y letras combativas. Hoy…

Seguir leyendo

 

ÚLTIMES NOTICIES

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

La Fira Valenciana de la Música TROVAM Pro Weekend, ha tancat la seua sisena edició al 2018 amb els objectius acomplerts a grans trets i ha servit als agents que operen al sector musical, per elaborar una diagnosi més acurada de què ens depararà el proper exercici i quines son les claus del debat per als anys vinents.

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

03 /02/2016 Estreno de “El fill que vull tindre” de el Pont flotantEl Pont Flotant vuelven con “El fill que vull tindre”, su nuevo montaje producido en colaboración con Las Naves y que nace de un taller intergeneracional en el que han estado trabajando los últimos...

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This