Marcel el Marcià

Marcel el marcià fa anys que recorre teatres, escoles i places de les nostres comarques amb la finalitat de transmetre la música en valencià al públic infantil.

Després dels espectacles El viatge de Marcel el marcià, Marcel a la Mediterrània i Marcel balla, balla, aquest personatge vingut d’un planeta molt llunyà s’endinsa en el cançoner de la mítica formació Al Tall, precursora de la recuperació de la tradició musical pròpia i de les cançons per als més xicotets. Un repertori que ha format part de molts dels discos del grup i, especialment, de l’àlbum Som de la Pelitrúmpeli (Ànec, 1980).

La compayia ha combinat el seu potencial musical amb el talent teatral de Xavo Giménez i junts han creat l’espectacle Sensacionari, basat en el llibre-disc del mateix títol de Bertomeu (Ed. Bromera).  Una història teixida per les sensacions: carícies, cosquerelles, besos… tal com van marcant les cançons, interpretades en directe, i adreçades a que els més menuts i les més menudes s’ensenyen a compendre els seus sentiments i a compartir-los amb les seues famílies i amistats.

ÚLTIMES NOTICIES

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

La Fira Valenciana de la Música TROVAM Pro Weekend, ha tancat la seua sisena edició al 2018 amb els objectius acomplerts a grans trets i ha servit als agents que operen al sector musical, per elaborar una diagnosi més acurada de què ens depararà el proper exercici i quines son les claus del debat per als anys vinents.

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

03 /02/2016 Estreno de “El fill que vull tindre” de el Pont flotantEl Pont Flotant vuelven con “El fill que vull tindre”, su nuevo montaje producido en colaboración con Las Naves y que nace de un taller intergeneracional en el que han estado trabajando los últimos...

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This