La Fúmiga

La Fúmiga son vent nou a l’escena musical valenciana, un projecte original, engrescador i festiu amb una formació amb base instrumental, majoritàriament de vents, dolçaina, trombons, trompetes i saxos de tots els colors. Plantegen un directe amb una energia desbordant on el feedback amb el públic i la més que potent espenta que transmeten, no deixa a ningú indiferent. La banda és cultura de carrer dalt l’escenari, una fanfàrria balcànica a la valenciana, una brass band de Nova Orleans provinent del cor de La Ribera.

La Fúmiga son els responsables d’haver fet dos temes de l’estiu seguits, en el 2017 “Karrasqueteon, La nit és nostra” amb Mireia (Pupil·les)  i al 2018 “Mediterrània” amb Flora (El Diluvi). També se’ls acusa de mantindré la flama damunt l’escenari amb versions de Obrint Pas, La Gossa Sorda, Orxata i Aspencat, un quartet de bandes ja desaparegudes que han marcat a tota una generació de joves combatius, que han fet de la festa una manera de lluitar i viure la vida.

Fa poc han tret un nou hype “Primera Conjugació” amb la jove cantant Suu (@tontaca13) gravat per Mark Dasousa dels (Atomic Studio,2018) i acompanyat d’un vídeo realitzat per Arnau Griso dels estudis Partee Design, que compta amb l’aparició de la instagramer Juliana Canet (@animalliureojuliyuli), presentadora  del programa de ràdio “Adolescents iCat”. Un clip amb uns ritmes que recorden la música disc, amb xicotets tocs de trap. La Fúmiga explora esta vegada altres estils on ressonen amb força els seus característics metalls, tret distintiu d’esta banda. “Primera Conjugació” és un cant a la llibertat sexual, a la voluntat de gaudir dels plaers del cos, on s’utilitzen els verbs de la primera conjugació per descriure tot allò que es desitja: devorar, tastar, suar, tornar a començar…

La Fúmiga és una banda diferent, amb projecció de futur i cridats a fer de les sales, festivals i recintes per concerts el seu hàbitat natural.

- - -
- - -
- - -

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

03 /02/2016 Estreno de “El fill que vull tindre” de el Pont flotantEl Pont Flotant vuelven con “El fill que vull tindre”, su nuevo montaje producido en colaboración con Las Naves y que nace de un taller intergeneracional en el que han estado trabajando los últimos...

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This