Frida

Quatre anys han passat des de la darrera referència de Frida i dos des de que la banda anuniciara que canviaba a un format amb banda. El nou disc de FRIDA (Gegants) ja està disponible a totes les plataformes digitals (Spotify, iTunes…) així com als canals de Youtube i Bandcamp del grup. El disc està composat per 12 talls produits per Pau Paredes (Modelo de respuesta polar, Amatria, Elyella…), el jove i prestigiós productor valencià que s’ha encarregat de l’enregistrament, arranjaments i masterització del nou disc.

L’esperat LP de la banda de rap valenciana, compta amb les col·laboracions de cares conegudes de l’escena com Xavi Sarrià (Obrint Pas), Dani Redó (Vadebo), Charly Efe, Don Dada, Tesa o Xavi Banyuls (La Raíz). En l’apartat gràfic del disc, la banda també aposta per la innovació amb una identitat il·lustrada on tant els membres del grup com cadascú dels temes que composen el disc, compten amb una il·lustració pròpia obra del il·lustrador cordovès establert a València, Paco Tuercas.

 

 

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

La Fira Valenciana de la Música TROVAM Pro Weekend, ha tancat la seua sisena edició al 2018 amb els objectius acomplerts a grans trets i ha servit als agents que operen al sector musical, per elaborar una diagnosi més acurada de què ens depararà el proper exercici i quines son les claus del debat per als anys vinents.

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

03 /02/2016 Estreno de “El fill que vull tindre” de el Pont flotantEl Pont Flotant vuelven con “El fill que vull tindre”, su nuevo montaje producido en colaboración con Las Naves y que nace de un taller intergeneracional en el que han estado trabajando los últimos...

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This