FESTA DE BENVINGUDA UA 2019
· Data: 02/10/2019
· Ciutat: Sant Vicent del Raspeig, Alacant
· Lloc: Paranimf de la Universitat d'Alacant

Concert d’Auxili i Lildami

Auxili

El final de la gira Retrobar-se el front de la jove reggae band Auxili passa pel Paranimf de la UA.

Amb tres llargs ja en la seua discografia,  Tresors  (2018) marcarà segurament un punt d’inflexió en la carrera dels d’Ontinyent. Després dels primerencs i efectius ritmes de  Dolç atac  (2015) i la consagració estilística i el salt a la popularitat que suposà el segon àlbum  Instants cremant  (2016), les deu perles de  Tresors  ens mostren uns Auxili tan madurs com destres en el control de la seua fórmula: l’equilibri entre fusió i arrel jamaicana de la seua proposta musical ja no és casual ni incipient, i la dualitat d’amor i lluita intrínseca a la tradició del reggae amera amb naturalitat el corpus líric del seu darrer treball.

“Tinc una guitarra que crida  Auxili  quan plora el món, tinc una guitarra que dóna guerra i dispara amor”.

Lildami

Lildami és el pseudònim de Damià Rodríguez, un cantat de rap/trap en català que destaca per un missatge positiu allunyat de l’estereotip de drogues o violència i que acumula ja més de 3.900.000 visualitzacions i més de 19.000 subscriptors al seu  canal de Youtube .

Llicenciat en disseny industrial, «a aquest  coco  creatiu també li brollen lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa, que acompanya dels millors beats , fet pel qual ha deixat la seua feina a la Seat i ha decidit fer volar el seu talent en el món de la música. I creieu-ho, ha pres la millor decisió i ho agraïm com a amants del seu art. Aquest any presenta un disc ( Flors mentre visqui ) i una gira d’inici prometedors com cap. Sí, als PPCC també tenim escena rap/trap en català, i de la millor. Us presentem la punta de llança: Lildami».

ÚLTIMES NOTICIES

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

La Fira Valenciana de la Música TROVAM Pro Weekend, ha tancat la seua sisena edició al 2018 amb els objectius acomplerts a grans trets i ha servit als agents que operen al sector musical, per elaborar una diagnosi més acurada de què ens depararà el proper exercici i quines son les claus del debat per als anys vinents.

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

03 /02/2016 Estreno de “El fill que vull tindre” de el Pont flotantEl Pont Flotant vuelven con “El fill que vull tindre”, su nuevo montaje producido en colaboración con Las Naves y que nace de un taller intergeneracional en el que han estado trabajando los últimos...

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This