FESTA DE BENVINGUDA UA 2019
· Data: 02/10/2019
· Ciutat: Sant Vicent del Raspeig, Alacant
· Lloc: Paranimf de la Universitat d'Alacant

Concert d’Auxili i Lildami

Auxili

El final de la gira Retrobar-se el front de la jove reggae band Auxili passa pel Paranimf de la UA.

Amb tres llargs ja en la seua discografia,  Tresors  (2018) marcarà segurament un punt d’inflexió en la carrera dels d’Ontinyent. Després dels primerencs i efectius ritmes de  Dolç atac  (2015) i la consagració estilística i el salt a la popularitat que suposà el segon àlbum  Instants cremant  (2016), les deu perles de  Tresors  ens mostren uns Auxili tan madurs com destres en el control de la seua fórmula: l’equilibri entre fusió i arrel jamaicana de la seua proposta musical ja no és casual ni incipient, i la dualitat d’amor i lluita intrínseca a la tradició del reggae amera amb naturalitat el corpus líric del seu darrer treball.

“Tinc una guitarra que crida  Auxili  quan plora el món, tinc una guitarra que dóna guerra i dispara amor”.

Lildami

Lildami és el pseudònim de Damià Rodríguez, un cantat de rap/trap en català que destaca per un missatge positiu allunyat de l’estereotip de drogues o violència i que acumula ja més de 3.900.000 visualitzacions i més de 19.000 subscriptors al seu  canal de Youtube .

Llicenciat en disseny industrial, «a aquest  coco  creatiu també li brollen lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa, que acompanya dels millors beats , fet pel qual ha deixat la seua feina a la Seat i ha decidit fer volar el seu talent en el món de la música. I creieu-ho, ha pres la millor decisió i ho agraïm com a amants del seu art. Aquest any presenta un disc ( Flors mentre visqui ) i una gira d’inici prometedors com cap. Sí, als PPCC també tenim escena rap/trap en català, i de la millor. Us presentem la punta de llança: Lildami».

ÚLTIMES NOTICIES

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

PONT FLOTANT A MADRID

PONT FLOTANT A MADRID

Teatros del Canal de la Comunidad de Madrid presenten la Trilogía Creación Colectiva, tres peces de la companyia Pont Flotant: Ejercicios de amor, El hijo que quiero tener y Las 7 diferencias, que es podran veure del 18 al 22 de febrer.

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This