el Diluvi + Xavi Sarrià
· Data: 27/04/2019
· Hora:
· Ciutat: Barcelona
· Lloc: Sala Apolo

El grup valencià El Diluvi presenta nou disc a Barcelona, acompanyats per Xavi Sarrià i el Cor de la Fera

 

El grup de mestissatge mediterrani de l’Alcoià El Diluvi llença un treball nou que promet ser una revolució del seu ja conegut folk festiu, ara més arriscat, amb lletres que apel·len a la construcció de la col·lectivitat, a ajudar-se mútuament i al «junteu-vos» d’Ovidi Montllor. Seguint amb l’«Ànima» (2017 CC), i l’«Alegria» (2015 CC) que tant els caracteritza, i títols del seu darrers discos, El Diluvi madura i van un pas més enllà, també en sonoritats. El nou treball juga amb nous llenguatges, i inclou influències del folk anglosaxó i mexicà, tot flirtejant amb l’electrònica.

Compartiran l’estrena del nou repertori amb Xavi Sarrià i el Cor de la Fera.

Xavi Sarrià, qui fora ànima fundadora del mític grup valencià Obrint Pas, torna a la càrrega en solitari amb ‘Amb l’esperança entre les dents’ (Propaganda pel fet! 2017), una nova col·lecció de cançons amb les quals l’artista manté intacta la seva capacitat única per combinar emotivitat, compromís i personalitat i que estan cridades, indefectiblement, a convertir-se en himnes intergeneracionals i populars. En directe Xavi Sarrià capitaneja una potent banda elèctrica que factura a la perfecció una combinació única de reggae, ska i música tradicional combinada amb apunts de hardcore i rock.

ÚLTIMES NOTICIES

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

03 /02/2016 Estreno de “El fill que vull tindre” de el Pont flotantEl Pont Flotant vuelven con “El fill que vull tindre”, su nuevo montaje producido en colaboración con Las Naves y que nace de un taller intergeneracional en el que han estado trabajando los últimos...

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This