Atupa

Després d’un lustre formant part de la industria musical valenciana, Atupa presenta el seu nou treball, Foríssima (Autoeditat, 2019) on analitzen la seva història i les diferències que hi ha a l’escena actual on no deixen a ningú indiferent. Tot això, amb una aposta pel creixement artístic sense perdre la perspectiva irònica i l’actitud hereva de les influències més raperes, on els ritmes africans i llatins s’obren camí entre els ritmes urbans, on l’equilibri entre la producció musical i les veus es trasllada a escena amb un directe explosiu i contundent.

 

 

ÚLTIMES NOTICIES

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

La Fira Valenciana de la Música TROVAM Pro Weekend, ha tancat la seua sisena edició al 2018 amb els objectius acomplerts a grans trets i ha servit als agents que operen al sector musical, per elaborar una diagnosi més acurada de què ens depararà el proper exercici i quines son les claus del debat per als anys vinents.

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

03 /02/2016 Estreno de “El fill que vull tindre” de el Pont flotantEl Pont Flotant vuelven con “El fill que vull tindre”, su nuevo montaje producido en colaboración con Las Naves y que nace de un taller intergeneracional en el que han estado trabajando los últimos...

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This