Atupa

Atupa és una barreja explosiva de músiques urbanes amb dos pilars forts, les veus del hip hop i les bases electròniques més ballables.

Al darrer treball d’Atupa, anomenat “Quasi res porta el diari”, es troben l’electrònica combativa, el hip hop, el rap i la música de ball per descarregar arreu dels territoris.
Aquest llarga durada representa la maduresa dels de Moncada, on arrepleguen les seues inquietuds front al present més cru, des d’una mirada que posa la música com a centre per transformar la realitat. Precisament obté el premi Ovidi al millor disc de Hip Hop i electrònica.

Ara, Atupa torna amb força amb 161 per denunciar l’increment dels grups feixistes i les actituds intol·lerants a la nostra societat.

El tema 161 ve acompanyat de la participació de Pa Lao, membre d’Orxata, i #Radiomacramé, i que no publicava res des del 2014.

Amb més de dos-cents concerts a les seves esquenes Atupa estarà aquest estiu en els festivals i sales més combatives del país, amb un directe extraordinari i una comunitat de seguidors molt actius a xarxes socials, Atupa esdevé un grup de referència i amplia la seua influència sobre els grups joves que a hores d’ara juguen amb el rap, dancehall, trap i els ritmes llatins.

 

 

- - -
- - -
- - -

ÚLTIMES NOTICIES

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

03 /02/2016 Estreno de “El fill que vull tindre” de el Pont flotantEl Pont Flotant vuelven con “El fill que vull tindre”, su nuevo montaje producido en colaboración con Las Naves y que nace de un taller intergeneracional en el que han estado trabajando los últimos...

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This