Gestió de espais

Pro21cultural  gestiona el  Teatre Calderón Alcoi  des del 2012, amb estreta col·laboració amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi que n’és la responsable i titular d’aquest espai públic.

Un equipament de 1.200 localitats repartides en una sala principal de 800 localitats més dues d’assajos de 200 localitats i pel qual passen més de 32.000 espectadors per temporada, amb una mitja de 80 funcions anuals, repartides en una programació d’arts escèniques dirigida a tots els públics, que combina actuacions de teatre, dansa, òpera, circ, concerts simfònics, teatre infantil i músiques modernes.

El Teatre Calderón compta amb una plantilla de nou treballadors i treballadores, gestiona les àrees de manteniment integral, comunicació, administració, venda d’entrades i coordina amb l’Ajuntament d’Alcoi els continguts de cada temporada.

La necessitat d’establir sistemes de gestió de qualitat en els serveis culturals, transparència en la gestió, participació ciutadana i tot un seguit d’estàndards per millorar els processos de treball, ens va dur a elabora una Carta de Serveis del Teatre Calderón, on es recullen tots els compromisos per part de l’empresa i els treballadors amb els usuaris que ens visiten: Codi de Bones Pràctiques Culturals, Pla d’Igualtat entre Homes i Dones, Pla Energètic Sostenible, garantim el dret a la informació pública per mitjà de l’acompliment de la Llei de Transparència Bon Govern i Participació Ciutadana així com la implantació d’un Pla de Responsabilitat Social Corporativa al teatre.

A la vegada el Calderón és la residència de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi i la seu oficial de la Mostra de Teatre d’Alcoi, inclosa al Pla Estratègic de Cultura #Fes Cultura, com una de les tres fires del sector de les arts escèniques al País Valencià.

ÚLTIMES NOTÍCIES

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

INFORME DEL SECTOR DE LA MÚSICA FIRA TROVAM 2018

La Fira Valenciana de la Música TROVAM Pro Weekend, ha tancat la seua sisena edició al 2018 amb els objectius acomplerts a grans trets i ha servit als agents que operen al sector musical, per elaborar una diagnosi més acurada de què ens depararà el proper exercici i quines son les claus del debat per als anys vinents.

read more
El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

El PONT FLOTANT estrena “El fill que vull tindre”

03 /02/2016 Estreno de “El fill que vull tindre” de el Pont flotantEl Pont Flotant vuelven con “El fill que vull tindre”, su nuevo montaje producido en colaboración con Las Naves y que nace de un taller intergeneracional en el que han estado trabajando los últimos...

read more
Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest