PRO21

Artists

I TORNAREM A SOPAR AL CARRER

El Cabanyal és un micromón al costat de la ciutat. La seua gent, poliedre de mil cares, batega amb orgull la seua diferència, un sentiment de poble que resisteix l’amenaça de l’extinció. El Cabanyal és l’essència d’allò que per a cadascú pot significar el seu poble, el seu carrer, la seua casa. De tot açò parla aquest espectacle que dóna veu a les històries i habitants del barri.

Aquest muntatge és un projecte de teatre participatiu que involucra a actors professionals i veïns i col·lectius del barri del Cabanyal amb els quals s’ha treballat des de principis d’any en diversos tallers amb l’objectiu d’investigar les possibilitats artístiques d’aquests i arreplegar els sentiments, vivències, ferides, proeses, victòries i meravelles passades i presents dels habitants del barri. Fruit d’aquelles trobades de diàleg i reflexió sorgeix I tornarem a sopar al carrer.

Un projecte de Cabanyal Íntim. Escrita per Xavier Puchades i Begoña Tena i dirigida per la mateixa Tena i Isabel Caballero, amb Verònica Andrés, Pau Gregori, César Tormo i la participació de veïnes i veïns del Cabanyal.