PRO21

Artists

ELS CATARRES

Els Catarres són el grup català més esperat d’aquest 2016. Després d’aconseguir el fenomen “catarra” amb el seu disc Cançons 2011 (Discmedi, 2011) i de la seua consolidació total amb Postals (Música Global 2013), amb el qual varen ser guardonats amb cinc Premis Enderrock, amb el Premi ARC al millor grup de temes propis i amb el Disc Català de l’Any que atorga RNE4, enguany tornen a girar, després d’estrenar aquest passat març el seu nou disc titulat Big Bang.

Big Bang és l’explosió que fa nàixer el so, l’energia, la llum, la vida i l’amor. El tercer treball d’Els Catarres recrea el seu propi univers vital a través d’històries i experiències que massa sovint són les que ens semblen més petites i quotidianes, però que sense dubte són les grans coses que tots compartim i que mouen el motor del món: la rebel·lia, l’amor, el desamor, l’amistat, l’optimisme, la tristesa, la lluita, el dia a dia com el principi del tot.

Un ball i un cant a la vida, on inclús les males experiències esdevenen la llavor de les noves oportunitats, perquè el demà sempre naix en la nit fosca.